Vrtec Tezno Maribor

Obvestilo o zaprtju vrtca

Spoštovani starši!

Vlada RS je zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi sprejeta odločitev, da se vzgojno-izobraževalni zavodi s ponedeljkom, 26. 10. 2020 zaprejo, predvidoma za en teden.

Za starše, ki morajo v naslednjem tednu delati, oziroma opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (kot npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva…), delodajalec pa jim dela ne more omogočiti na daljavo, je župan Mestne občine Maribor sprejel sklep, s katerim je določil izjemo od zaprtja vrtcev in organiziral delovanje vrtca v minimalnem obsegu, ki je namenjen samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok.

Potrebo po varstvu otroka morata dokazovati oba starša, zato vam posredujemo vzorec potrdila, ki ga izpolni vaš delodajalec. [button link=”http://vrtec-tezno.splet.arnes.si/files/2020/10/Potrdilo-delodajalca.pdf” newwindow=”yes”] Potrdilo delodajalca[/button]

V vrtec pripeljite SAMO ZDRAVE otroke. Ob oddaji otroka s seboj prinesete tudi izjavo o njegovem zdravstvenem stanju. [button link=”http://vrtec-tezno.splet.arnes.si/files/2020/10/Izjava-starsev-3.pdf” newwindow=”yes”] Izjava 3[/button]

V Vrtcu Tezno Maribor bo odprta enota MIŠMAŠ, Dogoška cesta 20, od 6.00 – 16.30, za otroke, ki to varstvo NUJNO POTREBUJEJO. 

V času zaprtja vrtcev bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni.

S prijaznimi pozdravi

Ravnateljica Mojca Cvirn

Skip to content